"Вони пішли війною на нас, не ми на них": Військовий обурився забороною бити по території РФ (відео)

В мережі поширюється відео, на якому український військовий Іван, з позивним "Майстер", обурився забороною бити по території РФ. Відео опублікувало DW, передають Патріоти України.

"Те, що партнери не хочуть, щоб ми стріляли на територію агресора, на мою думку, це геть неприйнятно особисто для мене. Тому що не ми прийшли на їхню територію, вони прийшли на нашу", - зазначив він.

Військовий служить у підрозділі ЗСУ, який відбиває атаки росіян на Харківському напрямку. Як відомо, росіяни посилили наступ та інтенсивність обстрілів на цій ділянці фронту. "Ми вже підходимо до межі своїх кордонів, вони нас б'ють зі своєї сторони, а ми будемо тихенько в стороні і мовчати? Так не буває. Вони пішли війною на нас, не ми на них", - обурюється військовий.

На його думку, у росіян на Харківському напрямку не вистачає сил для просування.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...