"Вони постійно перебували на зв’язку та були дуже близькими": Залужний взяв участь у зйомках фільму про Да Вінчі (фото)

Залужний взяв участь у зйомках фільму про Да Вінчі (фото) фото 1

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний взяв участь у зйомках фільму "Да Вінчі". Про це йдеться на сторінці фільму "Да Вінчі" у Facebook, передають Патріоти України.

«Друзі! Маємо чудову новину! В зйомках фільму «Да Вінчі», попри велику зайнятість, взяв участь усіма нами шанований Валерій Залужний!» – йдеться у повідомленні.

Залужний поділився своїми спогадами про знайомство і дружбу з Дмитром Коцюбайлом, який загинув 7 березня 2023 року в боях за Бахмут.

«Вони постійно перебували на зв’язку та були дуже близькими, а коли Дмитра нагородили Зіркою Героя України він попросив, щоб саме Валерій Федорович одягнув йому цю нагороду. Це було надзвичайно важливе інтерв’ю і ви переконаєтесь в цьому під час перегляду нашої стрічки!» – заявили представники, що працюють над створенням фільму.

Залужний взяв участь у зйомках фільму про Да Вінчі (фото) фото 2

Нагадаємо, саме Залужний переконав Да Вінчі у середині 2022-го офіційно приєднатися до ЗСУ. Хоча серед добровольців це довго вважалося неприпустимим. «Залужний – це людина, що мотивує, – казав Да Вінчі про главкома в одному з інтерв’ю, – він виважений, холоднокровний, це та людина, яка приведе нас до перемоги».

Як повідомлялося, Рівно рік тому, 7 березня 2023 року, у боях за Україну загинув легендарний воїн Дмитро Коцюбайло, відомий як «Да Вінчі». Свого часу він отримав найвищу державну нагороду – звання Героя України. Попри юний вік, Дмитро брав активну участь у Революції Гідності. По її завершенню, у 17 років, пішов захищати Україну від російської агресії зі зброєю в руках. У 2014-му командував взводом добровольців, а у 2015-му – добровольчою ротою. 17 березня 2016 року призначений командиром 1-шої окремої штурмової роти «Вовки Да Вінчі» ДУК ПС, яка переформатована в батальйон.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...