"Вони так і не прокинулись": Під час теракту в Умані трагічно загинула ціла родина

Під час російської ракетної атаки на Умань, яка трапилась у ніч проти 28 квітня, загинула вся родина. Напередодні трагедії чоловік разом з дружиною та їхньою дитиною приїхав до своєї мами, передають Патріоти України.

Знайома загиблих Наталія Торчинська у коментарі "Суспільному" розповіла, що вона близько не спілкувалась з родиною, проте знала загиблого чоловіка, якого звали Роман. Він був учасником АТО. Під час несення служби отримав поранення, однак після цього допомагав своїм побратимам – постійно завозив їм гуманітарну допомогу. Він був життєрадісною та доброю людиною.

"У тому будинку жила його мама на другому поверсі. Рома із сім'єю приїхали до неї напередодні трагедії, заночували і мали їхати в село, аби садити картоплю. Однак вони так і не прокинулись. У нього залишився старший брат, батько Романа загинув давно", - розповіла Наталія.

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...