"Вони тільки зайшли й сіли - і одразу "бах": Мешканець Грози розповів про атаку під час поминок

Російські окупанти 5 жовтня вдарили по кафе у селі Гроза. Люди зібралися там на поминки воїна. На жаль, відомо про понад 50 жертв, зазначають Патріоти України.

Олександр – місцевий житель – розповів, що після вибуху почав телефонувати братові, а тоді вирушив на місце трагедії. Перші декілька годин він збирав тіла частинами. Навіть не відразу було зрозуміло: жертва – чоловік чи жінка. Через декілька годин Олександр знайшов під завалами тіла брата та його дружини.

"Почав дзвонити брату. Він трубку вже не брав. Приїхав, тут уже розбирали завали. Я почав тіла оглядати. Там розумієте, не завжди навіть зрозуміло було, жінка, чоловік...", – розповів Олександр.

Місцеві схиляється до версії, що удар міг скерувати хтось із односельців, але ніяких конкретних підозр у місцевих чи правоохоронців немає. "Ну а як? Уявіть, вони тільки зайшли всі. Тільки сіли. І одразу - бах!", – розповідає Володимир Козієнко, місцевий мешканець.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...