Вони трималися за руки: У США чоловік і дружина померли від коронавірусу в лікарні з різницею у хвилину (фото)

В Гранд-Рапідс штату Мічіган в США подружня пара Кел і Лінда Данхем померла від коронавірусу COVID-19. Винятковою виявилася різниця в часі настання смерті подружжя: дружина померла рівно через хвилину після смерті свого чоловіка, передають Патріоти України.

Про це розповіла їхня дочка Сара Данхем, передає видання Fox17. Дівчина підкреслила, що обидва її батьків були вакциновані та серйозно ставилися до небезпеки епідемії, з огляду на їх поважний вік.

"В один день вони відчули себе погано і подзвонили мені, щоб повідомити, мовляв, збираються в лікарню. Спочатку вони думали, що це звичайна застуда, але татові стало важко дихати. Уже протягом кількох днів їх обох перевели на штучну вентиляцію легенів", – пояснила Сара.

Американка додала, що лікарі постійно спостерігали погіршення їх стану та в підсумку повідомили про марність заходів для їх порятунку, оскільки відмовляють життєво важливі органи. "Обидва мали хронічні хвороби та вірус сильно по них вдарив", – підкреслила дочка.

Вже о 11:07 Кел Данхем в останній раз зітхнув, а о 11:08 зупинилося серце його дружини Лінди. Чоловік і жінка трималися за руки, перебуваючи на сусідніх ліжках госпіталю.

"Вони не збиралися вмирати, у них було ще стільки планів! Бачили б ви їх при житті: це зразкова сім'я, у них була справжня любов. Для обох цей шлюб був другим, і після складнощів в минулих відносинах вони прийняли рішення берегти один одного і поважати. Мама не раз жартувала в розмові з батьком, що коли він помре, вона відразу ж піде за ним. Виявилося, що жарт став пророчим", – зі сльозами на очах поділилася Сара сімейними секретами з пресою.



Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...