"Вони все своє життя існували за рахунок платників податків": Військовий обурився, що не мобілізують чиновників

Український військовослужбовець Дмитро Глущенко запропонував поповнювати лави Збройних сил за рахунок чиновників. Про це він сказав у своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Потрібно поповнювати резерви, потрібно ротувати хлопців на передовій. Є різні пропозиції. Хтось пропонує мобілізувати молодих 18-річних хлопців, інші пропонують збільшити призовний вік. Але в мене є інша думка. У нас є величезний ресурс держслужбовців всіх рівнів. Наприклад, міськради.

У мене є досвід роботи на держслужбі. Там спокійно можна скорочувати 60% персоналу. Всіх чоловіків призовного віку можна мобілізувати. Прокуратура, поліція, митниця – там взагалі можна залишити 20% людей. Залишити жінок – нехай працюють. Сучасні методи автоматизації це дозволяють", – вважає Глущенко.

На його думку, такої кількості держслужбовців вистачить, щоб поповнити резерв ЗСУ для наступу, і щоб дати військовим на фронті трохи відпочити.

"Чиновники все своє життя існували за рахунок платників податків і тому саме вони повинні насамперед захищати державу і, відповідно, платників податків. На майбутнє, якщо ти чоловік призовного віку, ти не повинен мати права займати державну посаду, якщо у тебе не буде статусу бойових дій. Оскільки, якщо ти живеш коштом держави, ти маєш її захищати. А то виходить, що ми цю державу спочатку годували, утримували, а тепер захищаємо. А ці як сиділи у кабінетах, так і сидять", – підсумував військовий.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...