"Вони втікали. Він знаходив і повертав": Родичі розповіли про вбитих у Луцьку матір з донькою і їхнього ката - зарубав сокирою

62-річному Василю Пилипюку, який у Луцьку зарубав колишню дружину 56-річну Маю та доньку 22-річну Тетяну, загрожує довічне позбавлення волі, передають Патріоти України.

Чоловік роками знущався з дружини, доньки й навіть сина з ДЦП, коли він був живий. Тепер про злочин розповів сусідці, а та викликала поліцію.

Пилипюки одружилися 1987-го. У стані розлучення були 10 років. Уперше суд ухвалив заочне рішення про розлучення 2011-го. Але потім в апеляції його скасували. 2015 року Луцький міськрайонний суд Волинської області вдруге розлучив подружжя, але вони продовжували жити разом через матеріальні проблеми, відсутність іншого житла, розповіла родичка загиблих Аліна.

"Вони погано жили. Бідні, втікали звідси, скільки разів на зйомник квартирах жили. Він їх знаходив і повертав. Життя у них таке нелегке було", – каже Аліна. Загибла жінка працювала в управлінні статистики, Тетяна цього року закінчила рівненський ВНЗ. Василь має інвалідність третьої групи, сидів без роботи й часто був агресивним навіть до сусідів.

Чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності. У травні суд йому присудив 850 грн штрафу за побиття дружини та доньки й відпустив додому, за словами Ольги Бузулук із відділу комунікації обласної поліції. Рідні нарікають, якби правоохоронці реагували на всі звернення жінок, трагедії можна було б уникнути.

Джерело: Gazeta.ua

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...