Вони вважають себе сильними та здоровими, але..: Комаровський розповів, кому шкідливе навіть помірне вживання алкоголю

Доктор Комаровський розповів, що вживання алкоголю є високим фактором ризику смертності у віковій групі від 15 до 29 років, особливо серед жінок. Таке явище фіксує Всесвітня організація охорони здоров'я в Європі, вказуючи, що молоді дівчата стали пити більше спиртного, і це вже стало певною нормою. Про це лікар повідомив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Педіатр навів приклад середньостатистичної 22-річної дівчини, мешканки Європейського регіону, де рівень вживання алкоголю найвищий у світі. Дівчина вважає, що п'є небагато, але насправді спиртне шкодить їй набагато більше, ніж чоловікам її віку.

Як же позначається вживання алкоголю на молодому жіночому організмі?

  • Зневоднення шкіри і ранні зморшки
  • Посилення целюліту
  • Набряклість і почервоніння шкіри через розширення судин
  • Ранкові головні болі і зниження здатності до навчання і роботи
  • Підвищення ризику раку
  • Підвищення ризику випадкових травм
  • Помутніння свідомості, що призводить до необдуманих рішень і ранкового каяття.
  • Стійкий набір ваги

Комаровський навів таблицю, за якою видно, що щоденними кількома келишками пива можна набрати до 12 зайвих кілограмів за рік.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...