"Вони з дружиною наклали на себе руки": Усик звернувся до пропагандиста Соловйова та нагадав йому про долю Геббельса

Український боксер Олександр Усик звернувся до пропагандиста Володимира Соловйова та нагадав росіянину про долю його нацистського колеги Йозефа Геббельса. Про це Усик розповів під час етеру в Instgaram, передають Патріоти України.

"Деякі панове на своєму ТБ кричать, який я негідник. Соловйов, я до тебе звертаюся. Ти знаєш, як закінчив Геббельс? За деякими даними, вони з дружиною наклали на себе руки. А перед цим дружина отруїла своїх шістьох дітей", - нагадав Усик.

Він наголосив, що Україна сама визначатиме, до яких блоків їй приєднуватися. "Так, я, можливо, і клоун, і ще хтось. Але коли ви про червоні лінії розповідаєте. Суверенна держава може йти куди завгодно – в НАТО, не в НАТО. І ми по суті хочемо йти в НАТО, це наша мета. Чому ми, суверенна держава з прапором, з президентом, зі своїм народом, не можемо обирати, куди йти?" – запитав Усик.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...