Вони захищають нашу свободу! Бійцям прикордонного загону дуже потрібна допомога - як долучитися

Захисникам України із 79-го прикордонного загону, які дають відсіч російським загарбникам на півдні, звільняючи рідну землю від окупантів, потрібна допомога. Долучитися до збору коштів на автівку для воїнів може кожен.

"Друзі! Я впевнена, що по тому зображенню, яке ви бачите на фото, всі зрозуміють, про яку допомогу я прошу? Хлопці з автівки живі! Але ви всі бачите, що вони не можуть повноцінно виконувати свою роботу на фронті, заради якої ми всі зараз працюємо в тилу.

Хлопці складаються своїми коштами. Прошу вас допомогти їм ЯКНАЙШВИДШЕ зібрати необхідну сумму! Зараз саме той час, коли МИ всі маємо бути надійним тилом для наших захисників!" - зазначила волонтерка Лариса Слюсаренко, яка оголосила збір разом із Маленковою Світланою на допомогу воїнам.
Номер картки:

5457 0822 9393 2013

Маленкова Світлана Анатоліївна

Орієнтовна сума збору: 100 тис. грн.

Посилання на банку

Номер картки банки

5375 4112 0272 7975

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...