"Вони живуть окремо": Матір 8-річної моделі розповіла, як почались "стосунки" її доньки з блогером (відео)

Дарина Маханець сподівається на кар'єру дочки в модельній сфері.

Правоохоронці допитали матір 8-річної Мілани Маханець, яка відверто демонструє в Instagram «кохання» з 13-річним блогером. Жінка розповіла, що діти познайомилися торік на фан-зустрічі її доньки. Ідея просувати в мережі «дитяче кохання» виникла з метою піару, повідомляють Патріоти України.

Романтичні стосунки між 8-літньою дівчинкою та 13-річним хлопцем вона назвала постановкою. Жінка виховує дівчинку сама, однак батька Мілани теж викликали на допит. Мати дівчинки також прокоментувала те, що її дочка, нібито, живе разом з 13-річним підлітком окремо від батьків. "Це дуже викривлена інформація. Дитина у своїй сторіс зазначила, що їде на ночівлю до Паші. Це був сімейний візит. Тобто, я разом з Міланою приїхали в гості до родини, з якою ми дружимо", - пояснила мати блогерки.

Відповісти на питання правоохоронців мають і батьки 13-річного блогера. Однак їх допит відбудеться лише за кілька днів, бо без адвоката жодних свідчень вони давати не хочуть.

До допиту дітей долучать психологів та педагогів. Фахівці мають визначити їхній стан і те, що насправді між ними відбувалося.

Джерело: ТСН.ua

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно