"Вони знали, що це мій будинок": Усик розповів, як російські окупанти хотіли його вбити

Російські окупанти, які на початку повномасштабного вторгнення захопили будинок українського об'єднаного чемпіона суперважкої ваги Олександра Усика, після втечі з-під Києва залишили спортсмену "сюрпризи". Так звані солдати армії РФ розгромили саму будову та двір, а також прив'язали до дерев гранати, передають Патріоти України.

Про це сам Усик розповів в інтерв'юпольському виданню Przegląd Sportowy. Наш боксер зазначив, що після повернення до Києва він приїхав до Ворзеля і побачив на власні очі той погром, який вчинили агресори. Олександру довелося викликати поліцію та саперів, щоб зафіксувати злочини росіян.

"Ракета влучила у будинок, який був метрів за 250 від мого будинку... А в моєму будинку російські "сусіди" залишили багато сюрпризів – розтяжки гранат. Мало того, що влаштували бардак – зруйнували будинок зсередини, все розтрощили, забруднили, вкрали, ще й гранати там залишили. Я бачив їх на власні очі. Я поїхав туди з саперами та поліцією. Я маю записи на телефоні. Видно гранати РГД, прив'язані до дерева. Вони знали, що це мій будинок, бо з ними був чоловік, не знаю, чи він українець чи росіянин, який сказав їм, що це мій будинок. Наш сусід був при цій розмові. Чоловік сказав: "Але це ж будинок Усика!" – розповів український чемпіон.

Навесні минулого року знімки та ролики з Ворзеля показала дружина Усика Катерина. Вона не соромилася у висловлюваннях на адресу російських військових. "Рускій мір"! Заїхав і до мене! Тварюки! Просто все зіпсували, наср*ли, як завжди. Довб***би, ще й застілля влаштовували! Які вони тупі! Жебраки. Л***о!" – написала дружина боксера у соціальній мережі Instagram. На кадрах видно, що окупанти написали символи своїх злочинів в Україні на воротах будинку Усиків.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...