У Краматорську на залізничний вокзал прилетіло дві російські ракети, загинуло 30 людей, понад 100 поранено (фото, відео)

Російські окупанти випустили дві крилаті ракети по Краматорську Донецької області. Про це повідомив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін у Telegram, передають Патріоти України.

"На залізничний вокзал Краматорська прилетіло дві ракети. Є постраждалі. Деталі уточнюємо", - написав він.

До слова, напередодні російські окупанти завдали авіаудару по залізничному шляхопроводу на сході України. Це єдиний контрольований Україною виїзд залізницею із таких міст як Слов’янськ, Краматорськ та Лиман.

Робітникам вдалося швидко полагодити пошкодження. Близько опівночі три потяги, у яких було близько чотирьох тисяч псажирів, вирушили до західних областей.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...