"Ворог хоче бити ракетами": Мер Франківська закликав мешканців на вихідні виїхати за місто

В Івано-Франківській громаді скасовано усі публічні заходи заплановані на 7-9 травня, тому мешканців закликають виїхати за місто. Про це Руслан Марцінків повідомив під час прямого ефіру, передають Патріоти України.

"Є певна інформація. Ворог, на жаль, хоче надалі бити ракетами. Тому 7-9 числі жодних публічних заходів не буде відбуватися. З метою безпеки цих три дня прошу перебувати вдома, не скупчуватися у публічних місцях, або виїхати за межі міста", - сказав Марцінків.

Зазначається, що 7 травня мали б відбутися заходи до Дня міста, 8-го - до Дня пам'яті. "Задля вашої безпеки закликаю всі ці дні залишатися вдома або за містом. Прошу з розумінням поставитися до цього попередження, не нехтувати небезпекою та реагувати на тривоги!", - наголосив Марцінків.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...