Ворог лютує на свято: Росія випустила п'ять ракет по Полтавській області

Російські окупаційні війська ввечері на Великдень, 24 квітня завдали ракетного удару по Полтавській області. П'ять ракет потрапили в об'єкти інфраструктури, передають Патріоти України.

Про це повідомив мер Полтави Олександр Мамай у своєму Telegram-каналі. Він зазначив, що інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. Усі подробиці будуть повідомлені пізніше.

"Тривога триває, не виходимо з укриттів", – наголосив міський голова. Водночас користувачі соцмереж пишуть, що російські ракети прилетіли у Кременчук. Повідомляється про дві потужні пожежі, що спалахнули після прильоту ракет.

Російські ракети прилетіли в Кременчук

Як повідомл

Які види повісток вручають українцям і що загрожує ухилянтам: детальне роз'яснення

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:49

Під час загальної мобілізації призову до армії підлягають громадяни, здатні виконувати військовий обов'язок, віком від 18 до 60 років. Призов здійснюється через вручення повісток, яких наразі існує три види. Перша – для уточнення даних; друга – для про...

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...