Ворог не відступає: Біля Старогнатівки російські окупанти влаштували обстріл, у ЗСУ є поранений

Неподалік Старогнатівки 10 червня, під час обстрілу російських окупантів дістав поранення боєць ЗСУ. Його доправили до шпиталю у стані середньої важкості, передають Патріоти України.

"Сьогодні, 10 червня, неподалік населеного пункту Старогнатівка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників. Внаслідок ворожої кулі один український військовослужбовець отримав вогнепальне поранення", - йдеться у повідомленні.

Повдіомляється, що воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога.

"Стан здоров’я - середньої тяжкості. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", - йдеться у повідомленні.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...