Ворог вдарив "Шахедами": На Черкащині після нічної атаки РФ загорілися склади з зерном

На Черкащині після нічної атаки РФ загорілися склади із зерном

Російські окупаційні війська вночі 1 жовтня здійснили масовану атаку ударними безпілотниками по Черкаській області. Під ураження потрапило місто Умань, де зафіксовано влучання по промисловій інфраструктурі, є постраждалий. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Ігор Табурець, передають Патріоти України.

За словами чиновника, в Умані трапилася пожежа складських приміщень, де зберігалося зерно. Попередньо, через дії агресора постраждала одна людина, її оперативно доправили до лікарні.

"Наразі триває ліквідація наслідків. На місці працюють усі профільні служби. Правоохоронці фіксують чергові злочини російських терористів", – зауважив Табурець.

За даними ДСНС, на промисловому об’єкті в Черкаській області вогнеборці гасили полум’я на загальні площі понад 3000 кв. м. До ліквідації наслідків ворожого удару було залучено 11 одиниць техніки, 52 рятувальників.

"Ми не встигаємо все відновити, відбудувати": Експерт пояснив, чи будуть блекаути влітку і на що очікувати взимку

понеділок, 20 травень 2024, 8:50

Відключення світла влітку якщо і будуть, то ймовірно, не перевищуватимуть двох годин на день. А от ситуація з електропостачанням взимку буде набагато складнішою. Про це заявив експерт Інституту енергетичних досліджень Юрій Корольчук, передає "Громадськ...

Чи будуть електронні повістки в застосунку "Резерв+"? У Міноборони дали відповідь

понеділок, 20 травень 2024, 8:30

Військовозабов'язані не отримуватимуть повістки ні в мобільному застосунку "Резерв+", ні на електронну пошту. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко в етері телемарафону. Посадовиця наголосила, що чинне законодавство не передб...