Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України.

Про це 29 квітня розповів радник мера МаріуполяПетро Андрющенко. Він також опублікував фото з вулиць захопленого міста, де окупанти чатують на "охочих" приєднатися до путінської армії.

"Мобілізація дісталась вулиць Маріуполя. Прямо зараз", – написав Андрющенко. За його словами, на площі Свободи загарбники виставили намет "Армія Росії".

"Немобілізаційний рекрутинг. А щоб рекрутинг йшов веселіше – до нього додали поліцаїв з військовими. Які дуже лагідно пропонують укласти контракт прямо тут і зараз", – розповів радник мера. Він додав, що до "пакування в бус" залишилось пару кроків – уже скоро це явище можна буде побачити на вулицях окупованого міста.

Моторошна ранкова знахідка: На Тернопільщині чоловік виявив на своєму подвір’ї тіло 43-річного сусіда (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:50

Житель Теребовлі, що на Тернопільщині, на подвір’ї виявив тіло сусіда. На померлому були численні тілесні ушкодження. Чоловік викликав поліцію і бригаду швидкої. Про це повідомили у поліції Тернопільської області, передають Патріоти України. Так, за ін...

Близнючка таємно ходила на роботу замість сестри, але далі щось пішло не так

четвер, 16 травень 2024, 12:29

Після того, як одній із сестер відмовили у щорічній відпустці, блогерки з Канади Алі та Ное Ченс, вирішили спробувати провернути аферу. Однак, усе закінчилося провалом. Сестра, яка була на заміні, розповіла про це у TikTok і ролик побачив керівник. На ...