Воротар кинув рукою м'яча на 60 метрів, зробивши гольову передачу нападнику, котрий вийшов сам на сам з голкіпером суперників (відео)

Іранський голкіпер Аліреза Бейранванд відправив рукою футбольний м'яч на відстань 61 метр та 26 сантиметрів і ледь не став автором результативної передачі, зазначають Патріоти України.

Ця історія сталася п'ять років тому, але лише зараз отримала документальне підтвердження. 11 жовтня 2016 року воротар збірної Ірану Аліреза Бейранванд рукою закинув м'яч на половину поля збірної Кореї та так далеко, що ледве не став автором результативної передачі.

Представники книги рекордів Гіннесса провели спеціальні виміри і встановили, що Аліреза став автором нового світового рекорду, оскільки після його кидка футбольний снаряд подолав дистанцію 61 метр і 26 сантиметрів. Днями воротареві вручили відповідний документ і тепер він є сертифікованим володарем рекорду.

Дивовижному іранцю не вперше робити карколомні подачі рукою для виходу сам на сам до своїх візаві. Ось приклад більш щасливого результату для Аліреза Бейранванда.


У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...