"Ворожі" символи: Російська вчителька влаштувала істерику та покарала учня через прапор США на одязі

У місті Костомукша, що в Росії, вчителька наказала школяреві повернутися спиною до дошки, бо в нього на одязі був прапор США. Педагогиня заявила, що не може проводити уроку через "ворожі" символи. Про це пише російський телеграм-канал Baza, передають Патріоти України.

Школяр прийшов до ліцею у червоній кофті, на якій був прапор США. На це вчителька біології влаштувала істерику та змусила дитину весь урок сидіти спиною до дошки. Педагогиня заявила, що не може проводити урок через "ворожі" символи.

Батько хлопця заявив, що одяг синові купили ще до початку повномасштабної війни Росії проти України, коли у країні-терористці прапор США не був ворожим.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...