"Восьму годину йде бій": Російський окупант поскаржився на великі втрати армії Путіна в Україні

Військовослужбовці путінської армії відкрито зізнаються, що виснажені місяцем війни із сильними українськими Силами оборони. Вони скаржаться на багнюку, довгі бої та величезні втрати у своїх лавах, передають Патріоти України.

Одкровення окупанти записують на відео у телефоні, хоча невідомо, чи встигають вони поділитися ними у соцмережах або надіслати рідним. Декілька таких опублікував Telegram-канал азербайджанських ВС Azerbaijani Armed Forces (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

"Ось так росіяни їздили на штурм міста Попасна. Але там на них чекали озлоблені українські хлопці. Дивимося, що з цього вийшло", – йдеться у підписі до кадрів.

Очевидно, що відеощоденник веде молодий військовослужбовець армії РФ. На одному з роликів він показує пересування величезної колони російської військової техніки. Окупант їде на штурм Попасної , сидячи на бронетранспортері з товаришами по службі й посміхаючись на камеру.

Але вже на другому відео він нарікає на дуже довгий бій проти українських захисників. Також говорить про величезні втрати. "Восьму годину йде бій. Дуже багато "200-х", "300-х". Мені просто дивом вдалося вижити", – зізнався загарбник.

"Просто пі*да. Від калаша (автомата Калашникова, АК. – Ред.) одна тільки назва – він весь у бруді. Мої руки – це взагалі пі*дець. Зараз витягуємо наших "200-х" і "300-х", вивеземо їх. Сподіваюся, це не останнє відео ", – висловив надію окупант.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...