Востаннє бачилися два тижні тому: У родині Ольги Харлан сталося горе

У родині фехтувальниці Ольги Харлан 1 лютого сталося горе, повідомляють Патріоти України.

Як розповіла спортсменка у своєму Instagram, померла близька для неї людина. Пішла з життя її бабуся. Ольга пригадала, що востаннє бачила рідну людину два тижні тому, коли приїжджала до рідного Миколаєва. Хоч тоді бабуся Харлан усміхалася, однак вона вже погано почувалася.

"Це наше останнє фото з бабусею. Воно було зроблене два тижні тому, коли я їздила додому. Це ранкове фото, я у своїй дурацькій піжамі, бабуся із зачіскою, зробленою мною, і трошки усмішок на наших обличчях. Але бабусі було дуже боляче. Сьогодні її не стало", - поділилася фехтувальниця.

Харлан додала, що бабуся назавжди залишиться в її пам'яті та серці. "Спогади про неї - це неймовірна любов, величезна підтримка, дуже веселі історії з мого дитинства і багато іншого, що залишиться в моєї пам'яті назавжди. Назавжди у наших серцях…", - написала у фотоблогу Ольга.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...