Востаннє їх бачили 11 вересня: У Росії зникли дев'ять членів географічного товариства

Дев'ять представників Російського географічного товариства не повернулися з експедиції по території Томської області. Про це повідомляє "Інтерфакс", передають Патріоти України.

"Зареєстрована група з дев'яти осіб пропала і не виходить на зв'язок в Томській області. Всі вони - представники Російського географічного товариства", - сказало джерело в оперштабі з пошуку зниклих.

Він уточнив, що група перебувала в п'ятиденній експедиції по Томській області та Красноярському краю. Інформації від правоохоронних органів немає.

Жителі населеного пункту Майське Красноярського краю останній раз бачили учасників зниклої експедиції Російського географічного товариства (РГТ) 11 вересня. Про це повідомили в прес-службі головного управління МНС по Томської області в п'ятницю. "11 вересня місцеві жителі населеного пункту Майське Єнісейського району (Красноярського краю) бачили цю групу, в цей же день вони зв'язувалися з родичами і представником Російського географічного товариства в Томську", - сказав співробітник прес-служби.
За його даними, в складі групи - дев'ять чоловік і дві одиниці техніки. Маршрут проходив по території Томської області, Єнісейського району Красноярського краю і назад.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...