Востаннє зустріли сиренами: У Харкові попрощались з полковником ДСНС і його дочкою, яких вбили п'яні "мажори" в ДТП (фото, відео)

Сьогодні, 23 жовтня, у Харкові попрощалися з підполковником ДСНС 41-річним Дмитром Азаренковим і його донькою 15-річною Анастасією. Вони загинули в ДТП. Церемонія відбулася в 32-й пожежно-рятувальній частині міста, якою Азаренков керував. Про це Gazeta.ua повідомили його колеги, передають Патріоти України.

Попрощатися із загиблими прийшли сотні людей. На плацуколеги вишикували в ряд спецавтомобілі і ввімкнули сирени "Життя Дмитра Азаренкова і його доньки трагічно обірвалось у ДТП. Наш колега загинув, прямуючи на службу. ДСНС втратила свого бойового побратима. Це втрата для всієї сім'ї рятувальників України", - кажуть колеги. Поховають Дмитра Азаренкова і його доньку в Дергачах, за словами помічника начальника ДСНС області Ігоря Лупандіна.

Аварія сталася вранці 21 жовтня на кільцевій дорозі Харкова. Водій Toyota Land Cruiser Дмитро Габишев у лоб протаранив ЗАЗ. В останньому їхали підполковник ДСНС 41-річний Дмитро Азаренков із донькою 15-річною Анастасією. Обоє загинули на місці. Габишев був п'яний. Розповідав, що не він керував авто. На місце аварії одразу приїхав його батько, ексначальник відділу поліції метрополітену Харкова Олександр Габишев. Забороняв синові будь-що розповідати. Сьогодні, 23 жовтня, суд обрав Габишеву запобіжний захід - тримання під вартою без права на заставу.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...