"Вот ты, в панамке белой ***, проваливай отсюда": Російська реперка закотила скандал на концерті у Києві (відео)

У Києві виступила скандальна російська реперка Інстасамка. Під час виступу їй не сподобався хлопець у білій панамці, і вона закотила цілий скандал, щоб його вивели. Відео інциденту на концерті опублікував Telegram-канал "Київ зараз", повідомляють Патріоти України.

"Вона його принизила та попросила охорону вивести. Примітно, що аудиторії такий перформанс зайшов "на ура", – йдеться у підписі до відео.

"Що таке? А можна охорону? У мене є одна людина, яка мені не подобається в залі. Можна його вивести на**й? Ось ти, в панамці білій у*****ній, провалюй звідси", – заявила вона зі сцени.

Після цього реперка стала скандувати в мікрофон: "На**й", й всі підхопили.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...