"Вовчий" повний Місяць подарує унікальний шанс чотирьом знакам Зодіаку - мрії стануть реальністю

У день повного Місяця, 28 січня, пощастить чотирьом знакам Зодіаку, передають Патріоти України.

Овен

Почніть втілювати свої ідеї в життя - день підійде для цього. Також зірки рекомендують довіритися інтуїції. Не ризикуйте в фінансових справах.

У роботі ви сьогодні досягнете успіху. Допоможуть в цьому досвід, навички та інтелект. День буде вдалим для участі в конкурсах.

Зверніть увагу на своє самопочуття. 28 січня можливі проблеми з серцево-судинною системою. Краще не ходити в цей день на прийом до косметолога, візажиста та до інших майстрів. Краще процедурами по догляду за собою зайнятися вдома.

В любовній сфері не поспішайте експериментувати.

Телець

Сьогодні ви будете прагнути вдосконалити себе в своєму роді діяльності і у вас все вийде. Якщо вас все влаштовує, не змінюйте його.

Для здоров'я астрологи рекомендують фізичні навантаження. Екстремальні види спорту відкладіть на потім. Під час поганого самопочуття обов'язково звертайтеся до лікаря.

Це не найкращий день для побачень і знайомств.

Близнюки

У вас можуть виникнути проблеми, але ви швидко усунете всі помилки. На користь піде спілкування зі старими знайомими. Увечері складіть план, він може привести вас до успіху.

Кар'єра піде вгору, особливо в справах, які не пов'язані з розумовою працею. День ідеальний для вивчення іноземних мов.

Займіться спортом і налагодьте режим харчування. Косметичні процедури 28 січня під забороною. Зверніть увагу на стан шлунково-кишкового тракту.

В любовній сфері складеться яскрава і непередбачувана обстановка.

Риби

Запам'ятовуйте всі події цього дня - вони можуть стати початком нового етапу в житті. Всі рішення обмірковуйте ретельно. Не поспішайте і не дозволяйте себе квапити.

Приділіть час роботі, а не мріям. Вони можуть збити вас з пантелику.

Придивіться до себе - всі проблеми зі здоров'ям будуть видні на вашому тілі.

Удачі в любові сьогодні не буде. Не все піде так, як потрібно. А романтичні пригоди можуть закінчиться проблемами зі здоров'ям.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...