"Вовчиці" несуть данину: Хто став найбільш високооплачуваним артистом в Україні за версією Forbes

Олег Винник не погоджується брати участь у рекламних кампаніях, які оплатять його роботу дешевше, ніж 100 тисяч доларів, а його 45-хвилинний виступ на новорічному корпоративі обходиться у 50 тисяч доларів.

Щорічні підсумки різноманітних компаній зазвичай з'яляються у листопаді щороку, тому рейтинг журналу Forbes не став виключеням. Згідно з інформацією редакції української версії журналу, найбільші статки у 2019 році мав виконавець Олег Винник. Нові дані з'явились у листопадовому номеру журналу Forbes, повідомляють Патріоти України.

Перше місце у рейтингу найбільш високооплачуваних зірок українського шоу-бізнесу зайняв "підкорювач вовчиць" Олег Винник. За 2019 рік чоловік зміг заробити близько 5,6 – 7 мільйонів доларів за 50 проведених концертів. Щодо 2020 року, то його заробітки значно скоротились через пандемію коронавірусу. Чоловік зміг провести лише онлайн-концерт на НСК "Олімпійський", на який було продано 79 тисяч віртуальних квитків за 7 – 20 доларів.

У виданні також додають, що Олег Винник не погоджується брати участь у рекламних кампаніях, які оплатять його роботу дешевше, ніж 100 тисяч доларів, а його 45-хвилинний виступ на новорічному корпоративі обходиться у 50 тисяч доларів. Чоловік також має успіх у соціальних мережах – залученість користувачів на сторінках у фейсбуці та інстаграмі є однією з найвищих.


Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...