"Вовчиці" несуть данину: Хто став найбільш високооплачуваним артистом в Україні за версією Forbes

Олег Винник не погоджується брати участь у рекламних кампаніях, які оплатять його роботу дешевше, ніж 100 тисяч доларів, а його 45-хвилинний виступ на новорічному корпоративі обходиться у 50 тисяч доларів.

Щорічні підсумки різноманітних компаній зазвичай з'яляються у листопаді щороку, тому рейтинг журналу Forbes не став виключеням. Згідно з інформацією редакції української версії журналу, найбільші статки у 2019 році мав виконавець Олег Винник. Нові дані з'явились у листопадовому номеру журналу Forbes, повідомляють Патріоти України.

Перше місце у рейтингу найбільш високооплачуваних зірок українського шоу-бізнесу зайняв "підкорювач вовчиць" Олег Винник. За 2019 рік чоловік зміг заробити близько 5,6 – 7 мільйонів доларів за 50 проведених концертів. Щодо 2020 року, то його заробітки значно скоротились через пандемію коронавірусу. Чоловік зміг провести лише онлайн-концерт на НСК "Олімпійський", на який було продано 79 тисяч віртуальних квитків за 7 – 20 доларів.

У виданні також додають, що Олег Винник не погоджується брати участь у рекламних кампаніях, які оплатять його роботу дешевше, ніж 100 тисяч доларів, а його 45-хвилинний виступ на новорічному корпоративі обходиться у 50 тисяч доларів. Чоловік також має успіх у соціальних мережах – залученість користувачів на сторінках у фейсбуці та інстаграмі є однією з найвищих.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...