"Вовчиці" Винника дуже просять: "Танці з зірками" готуються порушити залізне правило

"Танці з зірками" в сьомому ефірі, який покажуть 11 жовтня, вразять глядачів спекотним вечором, де "королями" стануть латиноамериканські танці. Головними інтригами будуть, чи станцюють екс-"ВІА Гра" Надія Мейхер та Санта Дімопулос жіночий пасадобль і чи повернуться на паркет Олег Вінник та Олена Шоптенко, які захворіли на коронавірус, зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, що в минулому випуску Санта Дімопулос кинула виклик своїй головній суперниці на паркеті Надії Мейхер, запропонувавши поставити і показати пристрасний жіночий пасадобль. "Попри те, що ми конкуренти в шоу, і щотижня один учасник покидає проект, попри те, що Надія Мейхер моя конкурентка, я дуже поважаю її. Тому у мене виникла одна шалена думка. Надія, в наступному ефірі, я запрошую тебе потанцювати зі мною пасодобль - вперше в цьому шоу - один на один", - заявила Дімопулос.

А ось повернення Олега Винника та Олени Шоптенко, яких дискваліфікували за два пропуски, під великим питанням. У наступному ефірі стане відомо, чи погодяться організатори шоу піти на прецедент. Адже за повернення улюбленця всіх "вовчиць" сильно виступають інші учасники шоу.

Зазначимо також, що запрошеним суддею цього разу стане секс-символ Іраклій Макацарія. Зустрічати пари на балконі буде Настя Каменських, а спеціальним гостем сьомого ефіру стане Оля Полякова. Головне танцювальне шоу стартує на каналі 1+1 о 21:00 в неділю, 11 жовтня.

Умови голосування залишаються незмінними: віддати голос глядачі зможуть зателефонувавши, надіславши смс-повідомлення або проголосувавши у програмі "1plus1.video". З одного мобільного номера можна зробити 50 дзвінків або відправити 50 смс. У додатку "1plus1.video" доступна функція "Суперголос", яка дорівнює 7 смс-повідомленнями. Кожен глядач протягом одного ефіру може віддати 50 "Суперголосів" за одного учасника.

Джерело: РБК-Україна

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...