"Вовочка, ты даже грузинского го*на не достоин": Скандальний грузинський журналіст жорстко принизив Путіна після чуток про замах (відео)

Грузинський журналіст Георгій Габунія, який минулого року в ефірі одного з телеканалів вибухнув лайкою на адресу президента Росії Володимира Путіна, знову різко висловився про главу Кремля. Образливу промову Габунія виголосив цього разу в ефірі телеканалу "Мтавари архи", різко перейшовши на російську мову, передають Патріоти України.

Сталося це після того, як минулого тижня був затриманий росіянин нібито за підготовку і використання підроблених документів, але в рамках розслідування справи про підготовку замовного вбивства.

"Володя, дорогий ти мій, Вовочка! Я ось тут подумав: я не стану оскверняти твою могилу. Я, правда, обіцяв, але я не буду цього робити. Ти навіть грузинського *айна не гідний", - сказав він.

Цього разу телеведучий у своїй промові торкнувся не тільки Путіна, а й висловився на адресу глави Чечні Рамзана Кадирова, який нібито замовив журналіста.

Рамзан Кадиров відкинув всі звинувачення, що нібито на його замовлення повинен був статися замах на грузинського журналіста. У своєму Telegram-каналі він написав, що "якщо хтось діє за моїм дорученням, він його виконає», а "якщо завдання треба виконати тихо, то ніхто, і вже тим більше що знаходяться в глибокому застої ваші країни, про це не дізнаються".

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, в свою чергу, заявив, що будь-які підозри, що російська влада нібито хотіли вчинити замах на грузинського журналіста, абсурдні.

"Я скажу одне, що, якщо ви пам'ятаєте, з самого початку звучали звинувачення на адресу мало не російської влади офіційно в причетності до цього інциденту. І з самого початку ми говорили, що будь-які звинувачення в даному випадку є абсурдними і не відповідають дійсності", - так Пєсков відповів на прохання журналістів прокоментувати заяву Кадирова.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...