"Возвращайтесь домой, мальчики": Ірина Аллєгрова виступила на "Пісні року" із композицією на підтримку окупантів (відео)

Російська співачка Ірина Аллегрова, яка раніше заявляла, що співає про "любов і про прекрасне", зараз заспівала про війну. Виконавиця, яка підтримала кровожерну кремлівську політику, виступила на "Пісні року". Про це пишуть росЗМІ, і публікують відео з виступу, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що нову пісню вона присвятила окупантам, яких назвала "переможцями" і "героями". Після її виступу глядачі "аплодували стоячи" і "плакали від гордості", повідомляють пропагандисти. Відомо, що пісня для вбивць отримала назву "Возвращайтесь домой, мальчики".

У ній Ірина співає:

"Возвращайтесь домой, мальчики

Мы вас ждем, и за вас все молимся

Просим помощи у всех ангелов

уберечь, сохранить и вернуть домой

Возвращайтесь домой, милые

Мы вас любим и ждем, любимые

Вы защитники нашей родины

и пусть хранит вас Господь".

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...