Возила до шпиталю поранених бійців з Донбасу: У Дніпрі "швидка" з унікальним обладнанням потрапила у важку ДТП (фото)

У салоні авто було встановлене сучасне медичне обладнання, яке зараз відновленню не підлягає.​

У Дніпрі 31 січня швидка потрапила в страшне ДТП, авто з медиками протаранив легковик. Після удару машина швидкої допомоги перекинулася набік і впала на трамвайні рейки, передають Патріоти України.

Як стало відомо, незадовго до ДТП медики везли в військовий госпіталь поранених бійців ЗСУ з Донбасу. Перед тим як потрапити в аварію, медики поверталися на підстанцію.

Водій і медик відбулися ударами, а 30-річний водій легкового автомобіля травмував ногу. Поліція вже займається розслідуванням страшної аварії. Також з'ясувалося, що потерпіла швидка була куплена три роки тому за 2 мільйони гривень. У салоні авто встановили сучасне медичне обладнання, яке зараз відновленню не підлягає.


Джерело: Інформатор

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...