"Впала з великої висоти": Солістка популярної у 1990-х групи знайдена мертвою

Тіло 48-річної співачки пролежало годину, поки на неї не звернув увагу випадковий перехожий.

Біля московської висотки виявили тіло співачки Нателли АС - вона була солісткою популярної в 90-і роки групи «Восток», інформують Патріоти України.

Як повідомляє «СтарХіт», тіло 48-річної співачки пролежало годину, поки на неї не звернув увагу випадковий перехожий. Медики, які прибули за викликом, лише констатували її смерть.
«Поруч з тілом 48-річної співачки була знайдена жіноча сумочка з документами, ключами і мобільним телефоном. Слідів насильницької смерті, а також ознак волочіння або боротьби виявлено не було. Попередньо встановлено, що Нателла могла зірватися з пожежної драбини, розташованої на торці будинку і впасти з великої висоти», - повідомляє видання з посиланням на джерело в правоохоронних органах.
Зазначається, що Нателла АС тривалий час перебувала в депресії через відсутність слави і грошей. У неї залишилися чоловік і дитина.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.