Впали із 5-го поверху: В університеті огорожа не витримала натовпу студентів, є жертви (відео 16+)

Наразі відомо про п'ять загиблих і трьох постраждалих.

Під час мітингу в університеті Ель-Альто в Болівії огорожа на п'ятому поверсі не витримала натиску натовпу, внаслідок чого деякі студенти впали на перший поверх. Про це повідомляє Explica, передають Патріоти України.

"На цей час відомо про п'ять загиблих і трьох постраждалих, які знаходяться в реанімації, після того що сталося в університеті Ель-Альто", - повідомив глава болівійського МВС Карлос дель Кастільо.

Як повідомляє прес-служба університету, нещасний випадок стався на факультеті економічних, фінансових та адміністративних наук. Президент країни Луїс Арсе вже висловив співчуття сім'ям загиблих і висловив надію на прояснення фактів нещасного випадку.

Відео не рекомендується до перегляду вразливим людям, вагітним і неповнолітнім!!!

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...