"Впав на сніг і стікав кров'ю": Жахливе вбивство 16-річної зірки "Єралашу" потрапило на відео

Вбивство 16-річного актора з Волгограда, який знімався в дитячому комедійному проєкті "Єралаш", потрапило на камери відеоспостереження, встановлених на фасадах найближчих кіосків, передають Патріоти України.

Відповідні кадри були опубліковані в мережі. На них видно, як дві компанії вийшли з вузького "коридору" між кіосками, після чого між 16-річним хлопцем та його суперником зав'язалася сварка. Зірка "Єралашу" першим завдав удар своєму опонентові, вони почали битися і втекли в бік сусідніх павільйонів.

Через кілька хвилин підозрюваний у вбивстві, який за інформацією ЗМІ вдарив 16-річного хлопця ножем у шию, разом зі своїми друзями втік з місця злочину. Тим часом підліток, який стікав кров`ю, скинув з себе куртку та впав на сніг. До слова, на допомогу хлопчикові не прийшов жоден із перехожих.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...