Впав під час заходу на посадку: У Туреччині розбився пожежний літак, орендований у Росії (фото, відео)

На сході Туреччини вдень 14 серпня розбився орендований у Росії пожежний літак-амфібія Бе-200. На борту перебували восьмеро членів екіпажу, за попередніми даними, вони не вижили. Авіакатастрофа трапилася біля міста Кахраманмараш. Про це повідомив турецький телеканал NTV із посиланням на головне лісове управління країни, передають Патріоти України.

На опублікованих в мережі кадрах видно, що авіасудно впало між гірських ущелин і згоріло. У район НП було направлено пошуково-рятувальну групу, а також комісію від Міністерства оборони Росії. Зазначається, що літак перебував на балансі у турецького управління лісовим господарством. Він зазнав аварії після виконання завдання, коли заходив на посадку.

На борту Бе-200 було п’ятеро російських військовослужбовців і троє представників Туреччини, які вказували екіпажу осередки гасіння пожеж. Про долю всіх людей, які перебували на борту, не повідомляється.

Як пише "Ехо", 8 липня літак-амфібія Бе-200 зі складу морської авіації ВМФ Росії був направлений для надання допомоги Туреччині в гасінні лісових пожеж. Екіпаж пройшов підготовку в Центрі бойового застосування і перенавчання льотного складу морської авіації ВМФ РФ у Єйську (Краснодарський край) і мав практичний досвід виконання таких завдань.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...