Впав у воду, але зачепився ногою: Спливли нові деталі загибелі школяра під Львовом у ході екскурсії на водоспад

У середу, 2 червня, на Львівщині під час екскурсії загинув 12-річний школяр. Виявилося, що нещасний випадок стався через спробу зробити селфі. Двоє вчителів, які супроводжували екскурсію, потрапили до лікарні. Про це повідомляє ZAXID.NET, передають Патріоти України.

Трагедія сталася під час екскурсії на водоспад Кам'янка у національному природному парку “Сколівські Бескиди”, який розташований у Стрийському районі.

Учень 6 класу львівської школи №82 підійшов близько до водоспаду та послизнувся. 12-річний хлопчик намагався зробити селфі. Керівник парку розповів, що загиблий переліз через загорожу небезпечної ділянки у пошуках кращого ракурсу.

Також повідомляється, що один з учителів намагався врятувати дитину, але невдало. За даними видання, групу з 44 львівських школярів на екскурсії супроводжували п'ятеро дорослих – троє вчителів та двоє батьків.

Рятувальники повідомили, що нещасний випадок стався близько 11:40. Школяр впав у воду, але зачепився ногою за коріння дерева і, ймовірно, захлинувся. Остаточні причини смерті встановлять експерти.

Одна з вчительок, що супроводжували злощасну екскурсію на водоспад, після трагедії отримала серцевий напад та була ушпиталена до сколівської лікарні. Туди ж потрапив й педагог, який намагався врятувати хлопчика, - він наковтався води та отримав переохолодження.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...