Впав з третього поверху: В Одесі за дивних обставин загинув собака, в його тілі знайшли кулю (фото)

Сьогодні в Одесі за дивних обставин загинув собака, впавши з 3 поверху багатоповерхового житлового будинку. Про це журналістам повідомив представник громадської організації "Закон природи" Георгій Липський, передають Патріоти України.

За його словами, інцидент стався за адресою вулиця Інглезі, 3/1, про що активістам повідомили місцеві жителі. "Люди побачили, як собака падає вниз", - повідомив активіст.

За словами місцевих жителів, декілька днів тому в цього бездомного собаку стріляв невідомий, завдавши йому поранення в область ока. "Жінка, яка проживає в цьому будинку на 3 поверсі, за словами людей, забрала поранену тварину додому, щоб потім відвести до ветеринара, а сьогодні вона впала вниз... За яких обставин - зістрибнула сама чи їй "допомогли", поки що невідомо", - розповів активіст.

Активісти викликали на місце події поліцію. Прибулі патрульні допомогли волонтерам завантажити собаку, який перебував у тяжкому стані, в автомобіль, щоб відвезти його до ветклініки. Медики намагалися врятувати тварину, але собака помер під час операції.

Причина смерті - розрив сечового міхура. У тілі собаки також знайдена куля від пневматичної зброї. Активісти написали відповідну заяву в поліцію.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...