Вперше понад 1100 нових випадків: В Україні зафіксовано різке зростання добової захворюваності на COVID-19

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 1109 осіб, зафіксовано 19 летальних випадків, 541 пацієнт одужав. Про це свідчать дані РНБО станом на ранок п’ятниці, 26 червня, передають Патріоти України.

Кількість виявлених випадків коронавірусу за добу різко зросла. Третій день поспіль в Україні фіксують антирекорди за кількістю інфікованих: 25 червня захворіло 994 людини, 24 червня — 940. Всього за весь час пандемії в Україні захворіло 41 117 осіб, з них 18 299 одужали, летальних випадків — 1086.

Через зростання захворюваності протягом останнього тижня уряд продовжив карантин до 31 липня з пом’якшенням з 22 травня. У той же час карантин буде адаптивним. Це означає, що скасовувати певні обмеження будуть тільки в тих регіонах, де це дозволяє робити епідемічна ситуація. В окремих регіонах карантин можуть посилити.

З 1 червня Україна перейшла на третій етап пом’якшення карантину: відкрилися спортзали, басейни, а також відновилися міжобласні та залізничні перевезення. З 5 червня Кабмін дозволив повноцінну роботу кафе та ресторанів в рамках ослаблення карантину.

З 10 червня з певними обмеженнями дозволено працювати баз відпочинку, готелів і установам культури. Також відкриваються пункти пропуску на Донбасі, вони будуть працювати в обмеженому режимі. З 15 червня Україна відновила міжнародне авіасполучення і відкрила пункти пропуску в усіх аеропортах.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...