Вперше в історії країни: В аеропорту Торонто загадково зник контейнер із золотом і коштовностями

У міжнародному аеропорту Торонто Пірсон зник авіаконтейнер із золотом та іншими цінностями на суму в 20 млн канадських доларів (близько $15 млн). Цей аеропорт використовують як перевалочний пункт для золота, видобутого в провінції Онтаріо, передають Патріоти України із посиланням на ВВС.

Зазначається, що поліція вже почала розслідування того, як з вантажного депо аеропорту 17 квітня пропав контейнер, який прибув туди напередодні ввечері. За словами Стівена Дуйвестіна - інспектора регіональної поліції Піла, під контролем якої знаходиться аеропорт Торонто, така крадіжка - випадок рідкісний і явно відокремлений, але поліція розслідує всі можливі варіанти.

"Наша мета - розкрити це викрадення, але в деталі я вдаватися не можу", - заявив Дуйвестін.

При цьому влада також не стала розголошувати авіакомпанію, яка перевозила цей контейнер, звідки прибув вантаж і куди він мав відправитись. Якщо факт крадіжки підтвердиться, то це стане одним з найбільших пограбувань в історії країни.

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...