Вперше в історії: Український плавець зайняв третє місце у запливі через Босфор (фото)

Переможцем 31-го щорічного запливу через протоку Босфор (Samsung Bosphorus Cross), організованим Національним олімпійським комітетом Туреччини, став турецький плавець Мелікшах Дуген.

Артур Артманов. Фото: Фейсбук.

Український плавець Артур Артманов посів третє місце в щорічному трансконтинентальному запливі через Босфор, який відбувся у Туреччині в неділю, 21 липня. Про це спортсмен написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Друзі, я 3-й в абсолюті на Босфор 2019! 1-й у своїй віковій категорії! Історія переписана, це найвища позиція українців за всю історію цього запливу! Я щасливий. Спасибі всім, це для вас!», – пише Артманов.

Зазначимо, що переможцем 31-го щорічного запливу через протоку Босфор (Samsung Bosphorus Cross), організованим Національним олімпійським комітетом Туреччини, став турецький плавець Мелікшах Дуген. Він подолав дистанцію за 48 хвилин 28 секунд.

Другим прийшов турок Ефе Эрдуран (48 хвилин і 32 секунди). Серед жінок у трійку призерів увійшли представниці Туреччини: Иглин Челік (47 хвилин і 19 секунд), Хілал Зейнеп Сарач (47 хвилин і 26 секунд) і Шира Нур Ероглу (50 хвилин і 9 секунд).

Всього в запливі взяли участь 2 тис. 400 осіб з 59 країн світу. Спортсмени пропливли 6,5 кілометрову дистанцію у супроводі катерів з рятувальниками та медиками.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...