"Вперше за довгий час": Популярний український телеведучий розповів про виїзд за кордон

Український телеведучий Єгор Гордєєв поділився думками, які з’явилися у нього під час перебування за кордоном. Чоловік уточнив — з України виїхав на кілька днів у справах, зазначають Патріоти України.

«Одразу у кількох справах виїхав за кордон на кілька днів і повибухали купа небезпек, про які під час вибухів реальних особливо не думаєш або не думаєш вдосталь. Закордоном вперше за довгий час побачив очі людей з палітрою дуже різних емоцій і відтінків, яких вже кілька років не бачу в Україні ні в дзеркалі, ні навколо. При тому, це незалежно від обставин, у яких перебуває людина в Україні, і як з цими обставинами вона працює і їх сприймає. Немає палітри. Це обʼєктивні речі і з ними ми нічого не зробимо», — написав Єгор Гордєєв.

«Але це речі, які ми погано усвідомлюємо і тому заганяємо мантрами цей стан ще глибше. Мантра про „серце нового світу, яке бʼється в Україні“ на всіх більш-менш публічних рівнях і майданчиках рівняє все живе і ненароджене. Без мантр нікуди. Мантр різних. Мантри від страху. Мантри завжди звучать до непристойності штучно. Памʼятаєте, як у телевізійного класика, коли не знаєш, як підтримати себе і близьких і не знаєш, як правильно себе поводити, то як правило, поводишся як ідіот. Але головне те, що мантри не будують нічого новішого і складнішого за мантри, поки порожнеча не стане критичною і не почне пожирати все, що бачить навколо. Нове і складне будується у просторі, де мантри можна розкласти чи відкласти, співставити чи обсмішити. Цей простір може бути відкритим майданчиком. Може бути закритою кімнатою. Все залежить від термінів будівництва і самого проектування», — розмірковує Єгор Гордєєв.

Хто такий Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв — 34-річний відомий український телеведучий, зірка шоу Сніданок з 1+1. Амбасадор Superhumans Center. Саме він разом з колегою Марічкою Падалко першим оголосив про початок повномасштабної війни в ефірі 24 лютого 2022 року. Амбасадор міжнародних соціальних проєктів від МОМ, ЄС, ООН, Євроделегації тощо. Неодружений, дітей не має, має пса Джума і двох котів — Платона і Приблуду.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...