"Вперше за вісім років я дозволила собі": Фреймут показала свою розкішну квартиру в центрі Києва (фото, відео)

Українська телезірка Ольга Фреймут показала свої розкішні апартаменти в історичному центрі Києва - Подільському районі, передають Патріоти України.

У квартирі ведуча проживає разом зі своїм чоловіком, генеральним директором "Нового каналу" і продюсером Володимиром Локотком, а також трьома дітьми: дочками Златою і Євдокією та сином Валерієм. Знімками Фреймут поділилася на особистій сторінці в Instagram. Артистка зазначила, що вибрала нерухомість на Подолі, бо цей район нагадує їй Львів.

Інтер'єр в її квартирі виконаний в світлих тонах, з використанням натуральних матеріалів – каменю і дерева. "Для мене інтер'єр оселі – це паспорт людини. Дуже ретельно займалася дизайном квартири на Подолі: щоб він був "ever green" і схожим на мене, щоб роки йшли йому на користь і не треба було міняти меблі. Хіба реставрувати. Я люблю, коли стиль в будинку живе з господарем, дорослішає, старіє..." – розповіла Ольга.

Нещодавно ведуча поділилася, що вдосконалила інтер'єр своєї вітальні – повісила на стіну велике дерев'яне панно у вигляді карти світу. "Вперше за вісім років я дозволила собі змінити інтер'єр вітальні. Дерев'яна мапа з екологічних матеріалів перемогла консервативність смаку", – додала вона.

Крім величезного панно, інтер'єр квартири Фреймут також доповнений елегантними аксесуарами і витворами мистецтва. Навіть в кімнаті її старшої дочки – 14-річної Злати, розташовано багато картин.

Відзначимо, періодично Ольга Фреймут з усією родиною проживають в заміському особняку, який вони орендують. Поки, за інформацією ЗМІ, сім'я телеведучої не придбала власну нерухомість за містом.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...