Впіймали по гарячих слідах: Маніяк з Луганська зґвалтував киянку у ліфті на Позняках

Підозрюваний у зґвалтуванні. Фото: поліція Києва


У Києві на просп. Петра Григоренка чоловік, погрожуючи ножем, зґвалтував 36-річну жінку в під'їзді, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції столиці.

Про напад невідомого чоловіка поліцію сповістила сама потерпіла. Коли стався напад, не уточнили.

Правоохоронці переглянули записи з вуличних камер та встановили особу підозрюваного. Це 30-річний уродженець Луганщини.

"Чоловік зайшов за потерпілою у під'їзд, пригрозив їй ножем у ліфті та вчинив проти її волі дії сексуального характеру. Дільничні офіцери поліції спільно з оперативниками з'ясували місцеперебування правопорушника та затримали", - розповів Начальник слідчого відділу Дарницького управління поліції Тарас Платок.

Потерпілій надали необхідну медичну допомогу.

Фігуранту повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За скоєне чоловіку загрожує до п'яти років позбавлення волі.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...