Впізнали по відбитках пальців: В Італії у річці знайшли тіло зниклої місяць тому українки

Син жінки повідомив про її зникнення ще в середині грудня.

У гирлі ріки Тибр поблизу Рима виявили труп жінки. Поліція з’ясувала, що загибла – українка, працювала в країні доглядальницею. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на Roma Today.

Зазначається, що ідентифікувати особу загиблої було непросто, адже тіло розклалося. Судмедекспертам допомогли її відбитки пальців. Жінка мала справу з поліцією у зв’язку із оформленням дозволів на проживання в Італії.

Правоохоронці встановили, що загибла — 58-річна жінка із України, яка працювала доглядальницею. Вона уже двадцять років проживала в Італії. Син жінки повідомив про її зникнення ще в середині грудня.

Загибла мешкала в Кастель-Вольтумо біля гирла річки Вольтурно, що в регіоні Кампанія. Від місця її проживання до місця, де знайшли тіло, понад 200 км. Експерти вважають, що труп загиблої віднесла течія річки Вольтурно. На її тілі ознак насильства не виявили, проте остаточну причину смерті ще не встановили.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...