Впізнали родичі: Стало відомо ім'я ще однієї жертви смертельної пожежі в Одесі

Наталія Третьякова обіймала посаду завідуючої відділенням правового напрямку коледжу.

В Одесі впізнали ще одну жертву пожежі в будинку Асвадурова в коледжі на Троїцькій, 25, нею виявилася викладачка Наталія Третьякова. Про це повідомила на сесії міськради віце-мер міста Світлана Бедрега, передають Патріоти України.

За її інформацією, Наталії Третьякової було 48 років, жінку впізнали родичі. Вона обіймала посаду завідуючої відділенням правового напрямку коледжу. Також чиновниця зазначила, що ситуація з упізнанням інших жертв поки складна. "Проводяться експертизи ДНК, без цього рідні відмовляються ховати своїх загиблих", - зазначила Бедрега.

Слід зазначити, що таким чином упізнані п'ять загиблих під час пожежі, при цьому було знайдено 10 тіл, а зникло 14 осіб. За словами Бедреги, сім'ї загиблих отримають від міської ради по 120 тисяч гривень, тих, хто отримав травми - по 20, 40, 80 тисяч гривень в залежності від тяжкості поранення.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...