Вплине на 18 років вперед: Астрологи розповіли, в чому особливість місячного затемнення 26 травня

Повне місячне затемнення відбудеться 26 травня 2021 року в знаку Стрільця. Астрологи вважають, що воно вплине на життя людини на 18 років вперед. Про це пише novos.mk.ru, передають Патріоти України.

За даними експертів за зірками, затемнення 26 травня знаменно тим, що вплине на життя людини на цілих 18,5 років вперед. Воно пробуджує кармічні вузли, які будуть впливати на нас в цей період. За даними астрологів, 2021 рік - рік чотирьох затемнень: двох сонячних і двох місячних. Місячне затемнення 26 травня відкриє перший коридор затемнень 2021 року. Він триватиме з 26 травня (перше місячне затемнення) по 10 червня 2021 року (друге місячне затемнення).

Проміжок між цими двома явищами називається коридором затемнень. Вважається, що події в житті людини в цей період будуть доленосними, а помилки доведеться виправляти довгі роки.

Прожити період коридору затемнень астрологи радять максимально позитивно, уникати сварок і конфліктів, не спілкуватися з людьми, які не вселяють довіри і можуть обдурити. Виключити слід також вживання алкоголю та інших дурманних речовин. Почати дотримуватися ці рекомендації потрібно вже з 26 травня. А ось починати нові справи, відкривати бізнес і укладати шлюб в дні місячних затемнень астролог не радить - починання не будуть успішними.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...