Впливовий не менше, ніж The Beatles: Помер всесвітньо відомий музикант і комік

Ніл Іннес пішов із життя "безболісно і з природних причин".

Ніл Іннес. Фото: wikipedia.org.

Ніл Іннес, всесвітньо відомий британський музикант, композитор і пародист, помер у Британії у віці 75 років. Найбільшу славу Іннесу принесла участь у комік-групі "Монті Пайтон", для якої він писав музику, а також знімався в пародійних фільмах колективу. Про це повідомляє британський таблоїд The Sun з посиланням на агента артиста, передають Патріоти України.

Причини смерті артиста не уточнюються, але відомо, що він не хворів, а його смерть настала з природних причин. Іннес пішов "безболісно і з природних причин". Завдяки своєму новаторському, абсурдистському гумору учасники "Монті Пайтон" знаходяться в числі найвпливовіших коміків усіх часів. А вплив, наданий колективом на жанр комедії, прирівнюють до впливу, який справила группа The Beatles на музику.

Джеймс Ніл Іннес народився 9 грудня 1944 року в графстві Ессекс, але все дитинство провів у Німеччині. З середини 1960-х Іннес був вокалістом, гітаристом і піаністом в групі The Bonzo Dog Doo-Dah Band. Пізніше музикант був учасником груп The World і GRIMMS.

До "Монті Пайтон" музикант приєднався в 1970-х. Він з'являвся в культових фільмах комік-групи "Монті Пайтон і священний Грааль", "Житіє Брайана по Монті Пайтон", "Монті Пайтон в Голлівуді", а також брав участь в серіалі "Монті Пайтон: Літаючий цирк".

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...