Впроваджують всі засоби: Для профілактики коронавірусу китайським геймерам безкоштовно роздають порно-гру

Торгівці "клубничкою" відчули соціальну відповідальність у своєму розумінні і стилі життя своїх клієнтів

Автори еротичної гри Mirror пообіцяли роздати ключі для безкоштовного доступу геймерам в Китаї для того, щоб більше людей не виходили з дому і таким чином могли вберегтися від коронавірусу. Розробники записали звернення на сторінці в Steam, зазначають Патріоти України.

Розробники хентай-ігри від студії Kagami Works прийняли рішення подарувати доступ до неї для жителів Китаю для того, щоб якомога більше людей грали вдома і не піддавали себе ризику зараження.

Вони звернулися до геймерів зі своєю пропозицією в повідомленні з заголовком “Wuhan, we’re with you!” (“Ухань, ми з тобою!”). 55 тисяч ключів отримають безкоштовно китайські гравці для того, щоб “у них була компанія” і було не нудно знаходиться довго без особистого спілкування з людьми.

“Будь ласка, прийміть наш подарунок і будьте сильними”, – йдеться в повідомленні розробників.

Геймери в Китаї можуть зайти на сайт з грою і ввести свій номер телефону, він обов’язково повинен бути китайським для підтвердження місцезнаходження. Потім потрібно вказати адресу електронної пошти, на яку прийде ключ для входу в гру, і далі слідувати інструкціям на сайті.

Mirror – хентай-гра в жанрі головоломки «три в ряд», що вийшла в 2018 році. Гра отримала другий кращий титул року за відгуками Steam.

Нагадаємо, у китайському місті Ухань в середині січня від нового коронавірусу померла перша людина. 30 січня ВООЗ оголосила міжнародну надзвичайну ситуацію.

1 лютого загальна кількість підтверджених випадків зараження на материковій частині КНР досягла 14380. 2 лютого кількість жертв вірусу досягла 304 осіб. У цей же день МОЗ Філіппін оголосило перший випадок смерті від 2019-nCoV, який був зареєстрований за межами Китаю.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...