Лікарі роблять все можливе: Стан 7-річного хлопчика з Черкас, якого нібито катувала бабуся, погіршився

У Черкасах продовжують рятувати 7-річного хлопчика, якого за однією із версій катували родичі, а за іншою - він впав із купи цегли. Станом на 30 серпня стан дитини погіршився. Про це повідомив директор Черкаської дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький, пише "Суспільне", передають Патріоти України.

"Погіршилися всі показники, спостерігаємо негативну динаміку. Дитина все ще у термінальній комі, у нього поліорганна недостатність, зокрема, нирок та печінки", – зазначив лікар.

Нагадаємо, депутат Черкаської обласної ради, екснардеп Олег Петренко повідомив про знущання над 7-річним хлопчиком. За його даними в дитини страшна гематома головного мозку. Хлопчик кілька днів він був без свідомості. Відірвані губи і погризені тваринами вуха, сліди від гасіння цигарок на тілі.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно