Врадіївка-2020: Після скандалу навколо спроби зам'яти гучне вбивство в Каховці масово карають місцевих поліцейських

Після вбивства в Херсонській області з Каховського відділу звільнили ряд поліцейських. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, зазначають Патріоти України.

Стосовно начальника Каховського відділу поліції та працівників, які безпосередньо мали відношення до розслідування події в новорічну ніч вбивства було призначено службове розслідування.

За його результатами троє поліцейських з зазначеного відділу були відсторонені від займаних посад, трьох звільнили з органів внутрішніх справ, а іншим трьом співробітникам було застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді.

Нагадаємо, в новорічну ніч у Каховці Херсонської області був убитий 26-річний Володимир Чебукін. У молодого чоловіка виник конфлікт з новим чоловіком колишньої дружини, у ході якого останній наніс Чебукіну вогнепальні поранення. Родичі загиблого вважають, що нападників могло бути кілька, оскільки підозрюваний того дня відпочивав у компанії з співробітником місцевого відділу поліції.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...